III Eclipsi de Garnatxa Blanca – Arnes

La DO Terra Alta prepara el III Eclipsi de Garnatxa Blanca

 

El proper dissabte 2 de Juliol, la Comissió Organitzadora de la Festa del Vi celebrarà el III Eclipsi de Garnatxa Blanca a Arnes.

 

La 29a Festa del Vi a Gandesa donarà el tret de sortida el proper dissabte, 2 de juliol a la Plaça Major d’Arnes  amb una jornada dedicada a la Garnatxa Blanca de la Denominació d’Origen Terra Alta.

 

La Comissió Organitzadora de la Festa del Vi a Gandesa encetarà, com ja va fer l’any passat, la Festa del Vi amb un acte fora de les dates habituals. L’acte que va celebrar-se l’any passat al Casc Antic de Vilalba dels Arcs i que va tenir molt bona acollida, serà itinerant per tots els municipis de la Terra Alta i aquest any l’esdeveniment tindrà lloc a la Plaça Major d’Arnes.

 

El “III Eclipsi de Garnatxa Blanca” comptarà amb la participació d’un total de 27 cellers inscrits a la DO “Terra Alta”  i es podran tastar vins elaborats majoritàriament amb la varietat de raïm garnatxa blanca que es maridaran amb les punxades salades elaborades pels restaurants de l’Associació de Restauradors de la Terra Alta i dolços elaborats pels forns d’Arnes. Per acabar d’arrodonir la vetllada es comptarà amb l’actuació musical de l’artista ebrenc Joan Rovira. Està prevista l’assistència d’unes 400 persones.

 

Les entrades tindran un cost de 25 euros i la venda d’entrades es començarà a fer a partir del dia 21 de juny a l’Ajuntament d’Arnes (977 43 51 34) o bé al Consell Regulador DO Terra Alta a Gandesa (977 42 12 78).