IV Eclipsi de Garnatxa Blanca – La Pobla de Massaluca

CARTELL_ECLIPSI

La DO Terra Alta prepara el IV Eclipsi de Garnatxa Blanca

 

El proper dissabte 8 de Juliol, la Comissió Organitzadora de la Festa del Vi celebrarà el IV Eclipsi de Garnatxa Blanca a La Pobla de Massaluca.

 

La 30a Festa del Vi a Gandesa donarà el tret de sortida el proper dissabte, 8 de juliol a la Plaça Major de La Pobla de Massaluca  amb una jornada dedicada a la Garnatxa Blanca de la Denominació d’Origen Terra Alta.

 

La Comissió Organitzadora de la Festa del Vi a Gandesa encetarà, com ja va fer l’any passat, la Festa del Vi amb un acte fora de les dates habituals. L’acte que va celebrar-se l’any passat a la Plaça Major d’Arnes i que va tenir molt bona acollida, serà itinerant per tots els municipis de la Terra Alta i aquest any l’esdeveniment tindrà lloc a la Plaça Major de La Pobla de Massaluca

 

El “IV Eclipsi de Garnatxa Blanca” comptarà amb la participació d’un total de 25 cellers inscrits a la DO “Terra Alta”  i es podran tastar vins elaborats majoritàriament amb la varietat de raïm garnatxa blanca que es maridaran amb les punxades salades elaborades pels restaurants de l’Associació de Restauradors de la Terra Alta i dolços elaborats pel forn de La Pobla de Massaluca.  Per acabar d’arrodonir la vetllada es comptarà amb l’actuació musical del Trio MAx Sunyer. Està prevista l’assistència d’unes 400 persones.

 

Les entrades tindran un cost de 25 euros i la venda d’entrades es començarà a fer a partir del dia 21 de juny a l’Ajuntament d’Arnes (977 43 51 34) o bé al Consell Regulador DO Terra Alta a Gandesa (977 42 12 78).