info@festadelvi.cat     977421278     Del 28 al 30 d’Octubre de 2016

Eclipsi de Garnatxa blanca

Dissabte, 2 de juliol

 

20:00 h Recepció dels assistents

Lloc: Plaça Major d’Arnes

 

20:30 h Presentació de la 29a Festa del Vi a Gandesa

L’acte serà presidit per:

  • Carles Luz (President del CCTA i alcalde de Gandesa)
  • Xavier Pallarés (Alcalde i Delegat del Govern de les Terres de l’Ebre)
  • Joan Arrufí (President del Consell Regulador DO Terra Alta)
  • Agustí Ubalde (President de la Societat Unió Gandesana)
  • Pere Bové (President del Celler Cooperatiu de Gandesa)

Durant l’acte es descobrirà el cartell de la 29ena Festa del Vi a Gandesa.

 

21:00 a 00:00 h III Eclipsi de Garnatxa blanca

Una vetllada primaveral, musical i sobretot vinícola dedicada a la varietat de raïm més tradicional de la Terra Alta, la garnatxa blanca. Aquesta activitat permetrà al visitant degustar més de 25 vins diferents elaborats majoritàriament amb aquesta varietat. Tots aquests vins estaran maridats amb unes tapes selectes i especialment escollides per l’ocasió elaborades per diferents restauradors de la comarca.

 

21:30 h Actuació musical de Joan Rovira

 

————————————————————————————————————————–

Preu: 25 Euros / persona (inclou copa de regal i degustacions de vi i menjar)

Venda d’entrades: A partir del 20 de Juny al Consell Regulador DO Terra Alta (Gandesa) ó Ajuntament d’Arnes. Més informació a 977421278

 

Llistat de cellers participants:

AGRICOLA CORBERA (Corbera d’Ebre) – Nakens blanc

ALTAVINS VITICULTORS (Batea )Ilercavonia blanc

CATERRA (La Pobla de Massaluca) – Hereus blanc

CELLER BÀRBARA FORÈS (Gandesa) – Bàrbara Forés blanc

CELLER BATEA (Batea) – Primicia blanc fermentat en bota

CELLER BERNAVÍ –(Vilalba dels Arcs) Suprem blanc

CELLER COMA D’EN BONET (Gandesa) – Prohom blanc

CELLER COOPERATIU GANDESA (Gandesa) – Somdinou blanc

CELLER FRISACH VINS ECOLÒGICS (Corbera d’Ebre) – L’Abrunet blanc

CELLER GERMANS BALAT (Gandesa ) – Llepolia blanc

CELLER JORDI MIRÓ –(Corbera d’Ebre) – Jordi Miró blanc

CELLER JOSEP VICENS (Gandesa) – Mon Iaio Sisco blanc

CELLER MENESCAL (Bot) – Mas Menescal blanc

CELLER PIÑOL (Batea) – Portal blanc

CELLER SERRA DE CAVALLS (Pinell de Brai)- Serra de Cavalls blanc

CELLERS TARRONÉ (Batea)- Merian blanc

CELLER XAVIER CLUA (Vilalba dels Arcs) – Il·lusió blanc

CELLERS UNIÓ – Gran Copos blanc

COVILALBA (Vilalba dels Arcs) – Suprem blanc

ESCOLA DE CAPACITACIÓ AGRÀRIA DE GANDESA (Gandesa) – Glau-k

ECOVITRES (Vilalba dels Arcs)- Mesies garnatxa blanc

HERÈNCIA ALTÉS (Batea) – Herencia Altés blanc

LAFOU CELLER  (Batea) – Lafou Els Amelers

LA VINÍCOLA DE GANDESA (Gandesa) – Puigventós blanc

VINS DEL TROS (Vilalba dels Arcs) – Vins del Tros Cent x cent blanc

VINS LA BOTERA (Batea) – Vila Closa blanc

SANT JOSEP VINS (Bot) – Llàgrimes de tardor

 

 

Restaurants participants:

Bar Restaurant Casal (Corbera d’Ebre) – Truita en suc i abejo

Donum Deus (Bot) – Productes de cabra hispànica salvatge

Restaurant Catedral del Vi (Pinell de Brai) – Quiche de tres formatges amb gelatina de codony i cruixent de pernil

Restaurant La Fontcalda (Gandesa) – Bacallà amb piquillo i parmentier de patata

Restaurant Miralles (Horta de Sant Joan) – Petites boletes de cabrit en escabetx

Restaurant Nou Moderno (Vilalba dels Arcs) – Pataca, mansana i butifarra blanca en dos textures

Restaurant Oniria (Gandesa) – Tiramuixó de pasta de full amb pernil

Restaurant Sibarites (Gandesa) – Tàrtar de pressa ibèrica amb maionesa de mostassa verda

Vilars Rural d’Arnes (Arnes) – Tastet d’amida de guatlla en escabetx i fruites de la verema

Forn de Dalt (Arnes) – pastes típiques terraltines

Forn de la Lurdes (Arnes) – pastes típiques terraltines

 

Entitats col·laboradores:

Ajuntament d’Arnes

Associació de Restauradors de la Terra Alta

Associació Turisme Rural de la Terra Alta

MasbaEvents

 

 

 

 

 

Informació sobre el programa i consultes:

>Consell Regulador DO “Terra Alta”

  1. 977421278

raquel@doterraalta.com