info@festadelvi.cat     977421278     De l’1 al 3 de Novembre de 2019

Eclipsi de Garnatxa blanca

DESCARREGAR PROGRAMA ECLIPSI 2019

Dissabte, 29 de juny

20:00 h Recepció dels assistents

Lloc: Plaça de l’Esglèsia Caseres

20:30 h Presentació de la 32a Festa del Vi a Gandesa

L’acte serà presidit per les autoritats organitzadores.

Durant l’acte es descobrirà el cartell de la 32a Festa del Vi a Gandesa.

21:00 a 00:00 h VI Eclipsi de Garnatxa blanca

Us hem preparat un vespre vinícola d’allò més especial per celebrar l’arribada de l’estiu acompanyats de la varietat de raïm més representativa de la nostra comarca, la garnatxa blanca. Aquesta activitat permetrà al visitant degustar més de 25 vins blancs. Diferents restauradors de la comarca elaboraran  unes tapes especialment escollides per l’ocasió.

21:30 h Actuació musical

————————————————————————————————————————–

Preu: 25 Euros / persona (inclou copa de regal i degustacions de vi i menjar)

Venda d’entrades: A partir del 22 de juny al Consell Regulador DO Terra Alta (Gandesa) ó Ajuntament de Caseres. Més informació a 977421278.

 

Llistat de cellers participants:

AGRICOLA CORBERA (Corbera d’Ebre) – Giravolt

ALTAVINS (Batea)- Ilercavònia

CATERRA (La Pobla de Massaluca) – Hereus

CELLER ALIMARA (Batea) – El Senyal

CELLER BATEA (Batea) – Primicia blanc

CELLER COMA D’EN BONET (Gandesa) – Prohom Experientia

CELLER COOPERATIU GANDESA (Gandesa) – Somdinou

CELLER ESSÈNCIA (Gandesa) – Essència de lluna

CELLER FRISACH (Corbera d’Ebre) – L’Abrunet de Frisach

CELLER JOSEP VICENS (Gandesa) – Mon Iaio Sisco

CELLER LA BOTERA (Batea) – Vila Closa

CELLER PIÑOL (Batea) – Nostra Senyora Portal

CELLER RAMON ANDREU (Caseres) – Onze Ramon Andreu

CELLER RIALLA (Batea) – Rialla

CELLER SANT JOSEP VINS (Bot) – Laqvarta

CELLER SERRA DE CAVALLS (Pinell de Brai)- Serra de Cavalls

CELLER XAVIER CLUA (Vilalba dels Arcs) – Il·lusió b

CELLERS TARRONÉ (Batea) –  Merian

ESTONES VINS – Vine “ Estones de Mishima”

LAFOU CELLER (Batea)– Lafou Els Amelers

RAMON ANDREU (Caseres) – Onze Ramon Andreu

ROSENDO ESTEVE VINS I OLIS (Gandesa) – Dos Germans

VINS ALGARS – ORGANIC WINES (Batea) – Trufes

VINS DEL TROS (Vilalba dels Arcs) – Vins del Tros Cent x Cent

VITICULTORS BATEANS (Batea) – Manyol

 

Restaurants participants i tapes elaborades:

 La Cuina de la Lore (Corbera d’Ebre)- Cistellets de botifarra i cistellets de verdures

Restaurant Bistrot (Gandesa) – Caneló de carbassó i tonyina

Restaurant Miralles (Horta de Sant Joan) – Ou de guatlla i caramel de sèsam, hummus de remolatxa, croquetes casolanes de pernil i ou dur i corder cruixent amb ceba dolça

Restaurant Moderno (Vilalba dels Arcs) – Flam de carbassa, formatge cremós d’ovella i nous i empanada amb verduretes confitades el mas

Restaurant Oniria (Gandesa) – Crema d’escalivada i anxova amb crostons

Restaurant Sibarites (Gandesa) – Tartar de tonyina del mediterrani amb síndria,sèsam torrat i guacamole

Vegan Market (Bot) – Tapa vegana

Pastisseria Eva (Caseres): Coca de massana, cóc d’ametlla i pastissets

Entitats col·laboradores:

Ajuntament de Caseres

Associació de Restauradors de la Terra Alta

Associació Turisme Rural de la Terra Alta

Informació sobre el programa i consultes:

>Consell Regulador DO “Terra Alta”

  1. 977421278

raquel@doterraalta.cat