info@festadelvi.cat     977421278     Del 3 al 5 de Novembre de 2017

Eclipsi de Garnatxa blanca

Dissabte, 8 de juliol

 

20:00 h Recepció dels assistents

Lloc: Plaça Major La Pobla de Massaluca

 

20:30 h Presentació de la 30a Festa del Vi a Gandesa

L’acte serà presidit per:

  • Carles Luz (President del CCTA i alcalde de Gandesa)
  • Antoni Ferré Llop (Alcalde de La Pobla de Massaluca)
  • Joan Arrufí (President del Consell Regulador DO Terra Alta)
  • Gerard Ubalde (President de la Societat Unió Gandesana)
  • Pere Bové (President del Celler Cooperatiu de Gandesa)

Durant l’acte es descobrirà el cartell de la 30 Festa del Vi a Gandesa.

 

21:00 a 00:00 h IV Eclipsi de Garnatxa blanca

Una vetllada primaveral, musical i sobretot vinícola dedicada a la varietat de raïm més tradicional de la Terra Alta, la garnatxa blanca. Aquesta activitat permetrà al visitant degustar més de 20 vins diferents elaborats majoritàriament amb aquesta varietat. Tots aquests vins estaran maridats amb unes tapes selectes i especialment escollides per l’ocasió elaborades per diferents restauradors de la comarca.

 

21:30 h Actuació musical de MAX SUNYER TRIO

Trio de Jazz-fusió amb Max Sunyer a la guitarra, Toni Cuenca al baix i

Dan Arisa a la bateria.

 

 

————————————————————————————————————————–

Preu: 25 Euros / persona (inclou copa de regal i degustacions de vi i menjar)

Venda d’entrades: A partir del 3 de Juliol al Consell Regulador DO Terra Alta (Gandesa) ó Ajuntament de La Pobla de Massaluca. Més informació a 977421278

 

Llistat de cellers participants:

AGRICOLA CORBERA (Corbera d’Ebre) – Sense Límits blanc

ALTAVINS VITICULTORS (Batea)- Ilercavònia blanc

CATERRA (La Pobla de Massaluca) – Hereus blanc

CELLER ARRUFÍ (Batea) – Celler Arrufí blanc

CELLER BÀRBARA FORÈS (Gandesa) – Bàrbara Forés blanc

CELLER BATEA (Batea) – Naturalis Mer blanc

CELLER BERNAVÍ –(Vilalba dels Arcs) Bernaví Notte Bianca blanc

CELLER COMA D’EN BONET (Gandesa) – Prohom blanc

CELLER COOPERATIU GANDESA (Gandesa) – Somdinou blanc

CELLER GERMANS BALART (Gandesa) – Llepolia blanc

CELLER JOSEP VICENS (Gandesa) – Mon Iaio Sisco blanc

CELLER SERRA DE CAVALLS (Pinell de Brai)- Serra de Cavalls blanc

CELLERS TARRONÉ (Batea)- A Part blanc

CELLER XAVIER CLUA (Vilalba dels Arcs) – Il·lusió blanc

COVILALBA (Vilalba dels Arcs) – Suprem blanc

ESCOLA AGRÀRIA DE GANDESA (Gandesa) – L’Autèntic blanc

ECOVITRES (Vilalba dels Arcs)- Mesies garnatxa blanca

HERÈNCIA ALTÉS (Batea) – Experimental blanc

LA VINÍCOLA DE GANDESA (Gandesa) – Puigventós blanc

LES VINYES DEL CONVENT (Horta de Sant Joan) – Les Costums blanc

VINS DEL TROS (Vilalba dels Arcs) – Vins del Tros Cent x cent blanc

VINS LA BOTERA (Batea) – Vila Closa blanc

VINS MAS SERSAL – Petites Estones blanc

SANT JOSEP VINS (Bot) – Llàgrimes de tardor

 

 

Restaurants participants:

Bar Restaurant Casal (Corbera d’Ebre) – Rollets de pollastre farcit amb fruits de la terra i bolets fantasia

Camping PortMassaluca (La Pobla de Massaluca) – Arròs negre

La Cuina de la Lore (Corbera d’Ebre)- Variat de cócs salts

Restaurant La Fontcalda (Gandesa) – Gotet de crema de foie mi-cuit amb chutney de mango

Restaurant Miralles (Horta de Sant Joan) – Bombons de pernil amb formatge I dàtils ó mini rul.lo de formatge de cabra amb tomàquet dolç i cruixent de pernil

Restaurant Nou Moderno (Vilalba dels Arcs) – Mini ravioli de vedella eco, formatge d’ovella farcit de figa i sal de bolets

Restaurant Oniria (Gandesa) – Freginat de bacallà

Restaurant Sibarites (Gandesa) – Tàrtar de tonyina vermella amb crudités i maionesa de wasabi

Forn Lo Crostó (La Pobla de Massaluca)– coca de massana i crema i pastes típiques terraltines

 

Entitats col·laboradores:

Ajuntament de La Pobla de Massaluca

Associació de Restauradors de la Terra Alta

Associació Turisme Rural de la Terra Alta

 

Informació sobre el programa i consultes:

>Consell Regulador DO “Terra Alta”

  1. 977421278

raquel@doterraalta.com

o